Zo kun je van je badkamer een échte eyecatcher maken

De badkamer is één van de meest gebruikte ruimtes in je woning. Vandaar dat het voor veel mensen belangrijk is om hier aandacht aan te geven. Is de badkamer ook zo belangrijk voor jou? Wanneer je op zoek bent naar je droombadkamer kom je erachter dat de keuze reuze is. Wil jij weten in welke onderdelen je het beste kunt investeren om van je badkamer een echte eyecatcher te maken? Dan is deze blogpost vol met inspiratie er voor jou!

Het perfecte bad of de ideale douche?

Eén van de belangrijkste dingen in je badkamer is natuurlijk je bad of douche, of misschien geniet jij wel graag van de luxe van beiden! Hoe dan ook is het een goed idee om hier goed bij stil te staan alvorens je tot een aankoop overgaat. Heb jij geen ruimte voor een inloopdouche, maar wil je wel genieten van een ruimtelijk effect in je badkamer? Investeer dan in een mooie douchewand. Bijvoorbeeld eentje van kwalitatief glas. Wanneer je budget wat hoger ligt, kun je er zelfs voor kiezen om voor speciaal privacy glas te gaan. Dit concept wordt gerealiseerd met stickers die je met een afstandsbediening kunt aanpassen naar wens. Wanneer je gebruik wilt maken van de douche kun je ze op elk gewenst moment op ondoorzichtig zetten. Zo geniet je van de privacy die jij graag wenst en gegarandeerd dat jij zo een speciale badkamer hebt!

Een praktische en mooie wastafel

Vervolgens is het belangrijk om te investeren in een praktisch badkamermeubel met wastafel. Zorg ervoor dat je voor genoeg opbergruimte gaat. Zo kunnen al je troepjes netjes in de kast staan en oogt je badkamer lekker opgeruimd en clean. Daarnaast kun je van je wastafel iets spectaculairs maken met de juiste waskom, of ga voor een extra grote wastafel met twee waskommen! Aan jou de keuze. Wanneer je een groter gezin hebt, is het aan te raden om voor meerdere waskommen te gaan wanneer je hier de ruimte voor hebt. Zo zit niemand elkaar nog in de weg in de ochtend en kun je gezellig met z’n tweeën tandenpoetsen of je make-up aanbrengen.

Handige badkameraccessoires

Wil je van je badkamer iets speciaals maken, dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een handdoeken droogrek met verwarmingselement. Dit zorgt voor het ultieme gevoel van luxe. Pak altijd een lekker droge én bovendien warme handdoek om je mee af te drogen en hang ze achteraf weer netjes op! Daarnaast is het leuk om met licht te werken in je badkamer. Ga bijvoorbeeld voor mooie spotjes en of ga voor lichtgevende spiegel.