Creëer jouw droomwoonkamer

Is jouw woonkamer al helemaal wat jij wil dat het is, of kan er stiekem een nog veel mooiere kamer van gemaakt worden? Zie je ergens in je hoofd de woonkamer die er zou kunnen staan, compleet met een duo rolgordijn (of misschien zelfs een duo rolgordijn verduisterend voor als je films wil kijken). Een woonkamer make-over voelt misschien overweldigend en buiten handbereik, maar niets is minder waar. Iedereen verdient een ideale woonkamer waar ze rustig en gelukkig kunnen ontspannen. Dus, laten we aan die van jou beginnen!

 

Doe een wens 

 

Hoe ziet jouw ideale woonkamer eruit, behalve dan met een duo rolgordijn verduisterend? Dat is misschien een overweldigende vraag, eentje met enorm veel mogelijke antwoorden, dus laat ons een gemakkelijkere vraag stellen; wat is de functie of zijn de functies van jouw woonkamer? Iedereen ontspant anders, en een woonkamer moet een plek van ontspanning zijn, specifiek aangepast op jou en jouw wensen. Stel je iemand voor die graag mensen ontvangt; die woonkamer is afgesteld op het kunnen ontvangen en faciliteren van een leuke avond voor zoveel mogelijk mensen. Veel zitmogelijkheid, gezelligheid en warme kleuren. Gedimd licht voor extra sfeer, misschien zelfs een kachel en een duo rolgordijn. Stel je nog iemand voor; iemand die graag leest, muziek luistert en films kijkt. Dit is een woonkamer met veel comfortabele stoelen, kussens en dekentjes; genoeg plek voor een beeldscherm en een goed geluidssysteem. Twee verschillende mensen en wensen, én twee verschillende woonkamers. 

 

Detailwerk 

 

Een goede make-over zit niet in een drastische verandering; geen hele inboedelaanpassing waarbij al het meubilair vervangen wordt door het nieuwste van het nieuwste. Vaak zit een echte make-over, zeker bij een woonkamer, hem eerder in de details. Denk bijvoorbeeld aan de sfeer die je voor ogen hebt; wat voor kleuren passen daarbij? Wat is de simpelste en toch meest doeltreffende manier om die kleuren in alles te verwerken? Is dat een nieuwe kleur op de muur, of bereik je hetzelfde met behang, posters, kussens, dekentjes en andere decoraties? Hetzelfde geldt overigens voor praktische toepassingen. Een manier om je televisie te verbergen achter een boekenkast, bijvoorbeeld, of een duo rolgordijn verduisterend om ervoor te zorgen dat je altijd films kan kijken in het beste licht (geen licht!). 

 

Een beetje wensen vervullen en veel aandacht voor de details; dat is alles wat een woonkamermake-over echt is! Jouw droomwoonkamer is vlakbij. Veel plezier ermee!