Hoe maak je thuis je eigen wietolie: indica, sativa of hybride?

Je eigen wietolie maken

Wietolie is iets dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Het kan worden gebruikt bij het koken, als topische oplossing, of zelfs als een manier om high te worden. Hoe je het ook wilt gebruiken, wietolie is een geweldige manier om te genieten van de voordelen van cannabis zonder het te hoeven roken. Je eigen THC olie maken doe je zo:

Het eerste wat je moet doen is kiezen welke wietsoort je wilt gebruiken. Indica, sativa en hybride soorten werken allemaal goed voor het maken van wietolie. Als je een krachtiger olie wilt, kun je een hoger percentage THC soorten gebruiken. 

Zodra je de wiet hebt, moet je het decarboxyleren. Dit is een proces van verhitting van de wiet tot een bepaalde temperatuur om de THC te activeren. Verwarm hiervoor je oven voor op 245 graden Fahrenheit. Leg je wiet op een bakplaat en bak het 45 minuten. 

Terwijl je wiet aan het decarboxyleren is, moet je de rest van je benodigdheden verzamelen. Je hebt een draagolie, een grinder, een dubbele ketel, kaasdoek en een bewaarbak nodig. 

Zodra je wiet klaar is met decarboxyleren, vermaal je het met je grinder. Doe de gemalen wiet in de dubbele boiler. 

Giet je draagolie in de dubbele boiler. De meest populaire draagoliën voor wietolie zijn olijfolie en kokosolie. Je kunt ook andere oliën gebruiken, zoals druivenpitolie of avocado-olie. 

Zet de dubbele boiler aan en laat hem opwarmen tot zo' 120 graden C. Roer het mengsel af en toe om. Laat het mengsel 3-4 uur koken. Hoe langer je het laat koken, hoe krachtiger de wietolie zal zijn. Zet na 3-4 uur de dubbele boiler uit en laat het afkoelen. Zodra het is afgekoeld, zeef je het mengsel met behulp van de kaasdoek. Verzamel de wietolie in je bewaarbak. Je kunt wietolie tot 6 maanden in de koelkast bewaren.

Canabisolie online bestellen 

Wil je toch kant-en-klare wietolie kopen? Bij medicinale-cannabis.nl voorzien ze je graag van alle informatie over medicinale cannabis. De olie die met de grootste potentie uit de cannabisplant kan worden gewonnen is wietolie. De olie is een krachtige, volledig natuurlijke behandeling die werkt bij alles van kleine lichamelijke pijntjes tot ernstige ziekten en problemen. Wil je zelf cannabisolie kopen om te profiteren van de bijzondere therapeutische eigenschappen? Medicinalecannabis werkt nauw samen met een breed netwerk van betrouwbare, onafhankelijke olieproducenten. Op deze manier hopen we zoveel mogelijk mensen op een effectieve en veilige manier kennis te laten maken met de therapeutische voordelen van hoogwaardige cannabisolie.